Detail onvoltooid schilderij van Van Gogh “Huisjes in Auvers-sur-Oise”

De gemeente Ede organiseert een Festival “De smaak van Van Gogh”. De kunstenaars van Stichting Atelierroute Lunteren doen ook mee.

Wij hebben ons laten inspireren door brieven/uitspraken en schilderijen van Van Gogh. Ik heb me laten leiden door de uitspraak:

“I dream my painting and then I paint my dream”

Het laatste, onvoltooide schilderij, genaamd “Huisjes in Auvers-sur-Oise” dat Vincent schilderde vlak voor zijn dood, riep vragen bij mij op. Ik zie allerlei figuren in de lucht en op de grond.Verbeeld ik me dat, of heeft Van Gogh dat bewust zo geschilderd? Voor mij een vraag. Heeft hij dat bij meerdere schilderijen zo gedaan?

Kortom: Kom kijken!!

Datum: van 5 t/m 27 september 2015
Plaats: in Station van Lunteren.
Tijd: 13.00 – 17.00 uur
Feestelijke opening 4 september om 20.00 uur.
U bent van harte welkom!